If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много кофти. Пътищата ни са под всякаква критика.
От 1.5г се движа по един лунен пейзаж към работа и моето окачване вече плаче за смяна, макар, че издържа близо 100к.
Колко ти дадоха от моргата за нея, ще споделиш ли, ако искаш може и на Л.С.
Дойде ли да я огледаш? Да коментираме цената? Или специално за теб трябваше да напиша, че цената е с коментар? Или да ти обясня, че си вземам радиото и летните и зимните гуми със джантите барабар и акумолатора?
Олекна ли ти?
Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Не знам, какви са тези драми с окачването. На моята 166 - ца за близо 7 г. съм и навъртял 55К. Сменил съм само един горен носач заради съвсем малък луфт в шарнира и в момента окачването е без забележки.
Впредвид на горното, виждам 3 варианта:
1 - 156 - цата е доста по-кекава от 166
2 - Попадате на някакви невероятни ментета
3 - Карате хайдушката.
Спорна топка,в момента съм с TRW отпред,но нямам повече от 30к.,надявам се да изкарат поне още толкова,не искам повече.Самата кола е вече пътник за някъде...
Днес на магистрала Тракия около 18:30, на приблизително 70 км. от София посока Пловдив на бяла Алфа 156 с бургаска регистрация и огромен заден спойлер тип "пейка" и се отвори капака в движение. Караше пред мен с около 130-140 когато се разхвърча всичко, минах му през решетката. Спрях с тях в аварийната лента да им помогна да го затворим. Резултата беше преден капак сгънат като салфетка, предно стъкло на сол и много уплашена жена с шофьора. Дано са се прибрали безпроблемно, защото реакциите на този симпатяга не бяха много адекватни за случая. Трябваше да го подсетя да го върже, защото беше тръгнал да го притвори и да продължи.
Не знам, какви са тези драми с окачването. На моята 166 - ца за близо 7 г. съм и навъртял 55К. Сменил съм само един горен носач заради съвсем малък луфт в шарнира и в момента окачването е без забележки.
Впредвид на горното, виждам 3 варианта:
1 - 156 - цата е доста по-кекава от 166
2 - Попадате на някакви невероятни ментета
3 - Карате хайдушката.
Друго обяснение нямам.
Ами, доста по-кекава е.
На 166 никога не тропа стабилизираща щанга.
166 не тропа от най-малкия луфт, а и носачите и са една идея по-здрави.
Свалям носач на 284 000км., горен ляв, с щампа 02г. и оригинални тампони БОГЕ, без грам луфт, това от Италия.
Несравнимо е.
Скоро (преди 2 месеца...) писах за втората ми 147-ца, но чак се влизам наново във форума и обнових тази тема със 2 снимки от втората : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=96827
Заповядайте за по едно мнение
1890 преглеждания и нито един отговор. Направо съм обиден
Comment